Welcome to The Village bevestigt nachtprogramma met o.a. Joost van Bellen

Joost van Bellen Welcome to the Village 2018
Welcome to The Village bevestigt nachtprogramma met o.a. Joost van Bellen
Door sjoertb op 07 juni 2022 - 16:29 1 De organisatie van Welcome to The Village komt met positief nieuws over de nachtprogrammering: het mag weer! Onder meer Joost van Bellen, Zuperstition, Juliana X, Cliffy Square, Klup de Dag, PVA, Beatfoot, Chibi Ichigo, Blak Saagan, Kirara en STADT zijn van de partij.

Eva van Netten, artistiek leider zegt het volgende over de ontwikkeling: "Misschien wel het grootste voordeel aan het festival in de binnenstad organiseren is dat we echt kunnen uitpakken met een nachtprogramma, en dat hoort natuurlijk bij een verjaardagsfeestje! In de zalen van de Harmonie en Neushoorn kunnen we op vrijdag en zaterdag echt door tot in de vroege uurtjes, met mooie feestjes van Joost van Bellen, Zuperstition en Klup de Dag. En voor wie meer van de live-feestjes in de nacht is hebben we ook tot laat bands als Stadt, PVA, Personal Trainer en Beatfoot." [..] "Net als op festivals is het nachtleven een uitlaatklep, een plek of een gegeven waarin je jezelf kunt uiten. De afgelopen twee coronajaren hebben laten zien hoe belangrijk zo’n plek is, en we zijn ontzettend blij dat we de nacht weer mogen omarmen."

Welcome to The Village vindt plaats van 15 tot en met 17 juli 2022 op en om het Mata Hariplein in Leeuwarden, in samenwerking met Stadsschouwburg de Harmonie, Neushoorn en Speciaalbier Café De Markies. Eerder werden al onder meer De Staat, Peaches, Dool, Thijs Boontjes Dans- En Showorkest, Snapped Ankles en Personal Trainer aangekondigd.

Tickets voor Welcome To The Village 2022 zijn hier verkrijgbaar.

Foto: Joost van Bellen op Welcome To The Village 2018 door Irwan Notosoetarso

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTakeRoot Take Root

NIEUWE NAMEN VOOR TAKEROOT FESTIVAL: O.A. HOLLIS... TakeRoot Festival komt vandaag met een reeks nieuwe namen voor de...

Haringrock

HARINGROCK VERWELKOMT O.A. MARC MARTEL, UP THE IRONS... Voor de aankomende editie van Haringrock zijn er nieuwe namen aangekondigd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.