Haringrock verwelkomt o.a. Marc Martel, Up The Irons en VandenBerg

Haringrock
Haringrock verwelkomt o.a. Marc Martel, Up The Irons en VandenBerg
Door sjoertb op 07 juni 2022 - 14:30 1 Voor de aankomende editie van Haringrock zijn er nieuwe namen aangekondigd waaronder Marc Martel uit de Verenigde Staten. De zanger doet deze zomer een Ultimate Queen Celebration-tour waarbij hij de stem van Freddy Mercury voor zijn rekening neemt.

Ook is Dennis Stratton erbij. Hij speelt met Iron Maiden tribute band Up the Irons. Stratton was in de jaren ’80 zelf bandlid bij Iron Maiden. Verder zijn VandenBerg en Haringrock & Friends bevestigd.

De headliner van de afgelaste editie van 2020 zou Uriah Heep zijn geweest. De band is dit jaar helaas niet beschikbaar, maar er wordt hard aan gewerkt om dit in 2023 alsnog voor elkaar te krijgen.

Haringrock vindt plaats op 8 en 9 juli aan het strand van Katwijk. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Welcome To The Village 2018

WELCOME TO THE VILLAGE BEVESTIGT NACHTPROGRAMMA MET...De organisatie van Welcome to The Village komt met positief nieuws over de...

Nomads Festival 2022

NOMADS FESTIVAL NEEMT AFSCHEID IN THUISHAVEN OP... Nomads Festival moet er na 10 jaar helaas mee ophouden. Het festival zit in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.