Winnen: 3x prijzenpakket van Rotterdam Bluegrass Festival

 Bob Wayne
Winnen: 3x prijzenpakket van Rotterdam Bluegrass Festival
Door sjoertb op 14 juni 2022 - 15:21 1 In het weekend van 24 tot en met 26 juni vindt het Rotterdam Bluegrass Festival plaats met nationale en internationale namen als Bob Wayne (foto)Blue Grass Boogiemen, Legendary Shack Shakers, Henhouse Prowlers, Johnny & The Yooahoos, Tennessee Studs, The Switchbacks en Yonder Boys.

Het Rotterdam Bluegrass Festival is een gratis toegankelijk festival waar bluegrass en andere vormen van rootsmuziek als country, folk en americana centraal staan. Natuurlijk gaat het boven alles om de gezelligheid en ze hebben nu iets leuks bedacht:

Festivalinfo mag namelijk 3x een cd van Rotterdam Bluegrass Festival en vier drankmuntjes weggeven!

Om kans te maken op de prijzenpakketten hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam en adres naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Rotterdam Bluegrass Festival'.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefThe Great Yonder 2019

NEDERLANDS FESTIVAL THE GREAT YONDER TERUG IN HONGARIJEVan 10 tot en met 14 augustus komt festival The Great Yonder terug naar het...

Crossing Border

EERSTE NAMEN CROSSING BORDER FESTIVAL: O.A. PJ HARVEY Het Haagse literatuur- en muziekfestival Crossing Border viert in november...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.