Eerste namen ROOTZZ Festival bekend o.a. Baptiste W. Hamon, Jesca Hoop en Alberta Cross

Alberta Cross news_groot
Eerste namen ROOTZZ Festival bekend o.a. Baptiste W. Hamon, Jesca Hoop en Alberta Cross
Door chloetzintzoglou op 17 juni 2022 - 11:26 1 Op zaterdag 29 oktober wordt het ROOTZZ festival gehouden in Breda. Op de laatste zaterdag van oktober spelen Baptiste W. Hamon, Jesca Hoop en Alberta Cross op het festival. Kijk hier naar het programma van het ROOTZZ Festival 2022.

ROOTZZ is een eendaags indoor festival dat plaatsvindt in het Bredase poppodium Mezz. Hier wordt de beste hedendaagse country, singer-songwriter, blues, folk en andere vormen van rootsmuziek gespeeld.

Voor ROOTZZ slaan het nieuwe boekingskantoor Harvest Music (voortgekomen uit eerdere partner Zwaardvis Music) en MEZZ de handen ineen. Eerdere jaren stonden artiesten als Baptiste W. Hamon, Luke Winslow-King, Willy Tea Taylor en Judy Blank op de planken bij ROOTZZ. Alle artiesten vinden qua inspiratie hun oorsprong in het muzikale erfgoed van het zuiden van de VS, maar met ieder hun eigen twist en inspiraties, live gepresenteerd in het zuiden van ons eigen land.

De voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor ROOTZZ 2022. Early Bird tickets zijn te koop voor 15 euro. Normale tickets kosten 20 euro.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets ROOTZZ 2022
Tickets ROOTZZ 2022
ROOTZZ
LeffingeLeuren 2019

LEFFINGELEUREN KONDIGT NIEUWE NAMEN AAN O.A....Leffingeleuren kondigt vandaag hun derde reeks namen aan. Hiermee is ongeveer...

Down The Rabbit Hole 2022

LAATSTE TIEN NAMEN, BLOKKENSCHEMA EN EXTRA TICEKTS... Van 1 t/m 3 juli vindt Down the Rabbit Hole plaats in Beuningen. Let op:...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.