Winnen: 2x2 weekendtickets voor Rotterdam Bluegrass Festival 2023

Douwe Bob
Winnen: 2x2 weekendtickets voor Rotterdam Bluegrass Festival 2023
Door sjoertb op 15 juni 2023 - 11:47 1 Op 23, 24 en 25 juni zal het Rotterdam Bluegrass Festival weer plaatsvinden. Onder meer Douwe Bob, Bertolf, Blue Grass Boogiemen, Reverend Peyton's Big Damn Band, Della Mae, Herman Brock Jr. en Baptiste W. Hamon treden op. En wij hebben nu een leuke winactie voor je. Lees snel verder!

Het Rotterdam Bluegrass Festival is een laagdrempelig festival waar bluegrass en andere vormen van rootsmuziek als country, folk en Americana centraal staan. Na het tienjarige jubileum in 2022 met een bezoekersrecord van 18.000 mensen op het Pijnackerplein verhuist het festival dit jaar naar het nabijgelegen Noordplein.

Festivalinfo mag 2x2 weekendtickets voor Rotterdam Bluegrass Festival 2023. Wil je kans maken op een setje van 2 tickets? Stuur dan een mail met je volledige naam en adres naar [email protected] met als onderwerp 'Rotterdam Bluegrass Festival'.

We nemen per mail contact op met de twee winnaars. Deelnemen kan tot en met donderdag 22 juni.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sziget

ENGELSE SINGER-SONGWRITER TOM GRENNAN OOK OP SZIGET...Het festivalseizoen is alweer even geleden van start gegaan. De line-ups van...

Lowlands 2023

WETENSCHAPSPROGRAMMA VAN LOWLANDS AANGEKONDIGD Op Lowlands vind je ook ieder jaar een Wetenschapsprogramma onder de naam...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.