Engelse singer-songwriter Tom Grennan ook op Sziget 2023

Tom Grennan
Engelse singer-songwriter Tom Grennan ook op Sziget 2023
Door tessamaria op 15 juni 2023 - 13:08 1 Het festivalseizoen is alweer even geleden van start gegaan. De line-ups van de festivals die deze zomer op de planning staan beginnen steeds meer vorm te krijgen en zo ook die van Sziget. De festivalorganisatie kondigt aan dat de Engelse singer-songwriter Tom Grennan ook aanwezig is in Budapest. Hij staat op zondag 13 augustus op de Main Stage van het festival.

Sziget vind dit jaar plaats van donderdag 10 tot dinsdag 15 augustus op het Óbuda-eiland in Boedapest in Hongarije. Eerder werden onder andere al Billie Eilish, Imagine Dragons, David Guetta en Florence + The Machine bevestigd voor aankomende editie.

Voor de line-up tot nu toe, verwijzen wij je door naar onze festival-pagina van Sziget 2023.

Er zijn nog tickets voor het festival verkrijgbaar. Voor €381 heb je toegang tot het Sziget Festival van donderdag 10 augustus tot en met woensdag 16 augustus. Ook worden er tickets verkocht waarbij je toegang hebt tot drie dagen van het festival. Welke opeenvolgende dagen combinatie kan je zelf kiezen. Voor dit ticket betaal je €270. Koop hier je tickets voor Sziget 2023.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Graspop Metal Meeting 2017

GRASPOP METAL MEETING KIJKT TEVREDEN TERUG EN MAAKT...Afgelopen weekend was er weer een nieuwe editie van Graspop Metal Meeting...

Douwe Bob

WINNEN: 2X2 WEEKENDTICKETS VOOR ROTTERDAM BLUEGRASS... Op 23, 24 en 25 juni zal het Rotterdam Bluegrass Festival weer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.