Win een Festival Survival Pack (t.w.v. 100 euro) met de Gigit!-Enquête

Lollapalooza 2019 festival sfeer
Win een Festival Survival Pack (t.w.v. 100 euro) met de Gigit!-Enquête
Door sjoertb op 22 juni 2022 - 14:12 1 Na 2 jaar van stilzitten en niet kunnen feesten op de festivalweides, is het nieuwe festivalseizoen dan eindelijk hier. Inmiddels zijn de festivals al in volle gang met Pinkpop en Graspop net achter de rug en nu hebben we iets extra's voor je.

Samen met Gigit!, de nieuwe festival app van Nederlandse makelij, zijn we benieuwd naar jouw festival ervaringen, jouw persoonlijke rituelen en niet te missen tools. Laat jouw stem horen in Hét Groot Nederlands Festival Onderzoek. In ruil voor jouw waardevolle input maak je kans op een Festival Survival Pack t.w.v. 100 euro!

Vul hier de enquête in. Alvast bedankt!

We wensen iedereen natuurlijk een ontzettend leuke zomer toe. Geniet van de festivals die we zo gemist hebben en maak er een mooi feestje van!

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefIn Retraite

IN RETRAITE FESTIVAL 2022 COMPLEET MET O.A. GUI...De volledige line up van de aankomende editie van In Retraite Festival is...

Lowlands 20221

LOWLANDS' LITERATUURPROGRAMMA ONTHULD: O.A. MARCEL... Naast muziek, comedy, wetenschap, film, kunst, theater en dans zijn er ook...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.