Crammerock maakt eerste namen bekend: o.a. Kaiser Chiefs, Jake Bugg en Triggerfinger

Triggerfinger news_groot
Crammerock maakt eerste namen bekend: o.a. Kaiser Chiefs, Jake Bugg en Triggerfinger
Door chloetzintzoglou op 23 juni 2022 - 11:17 1 Crammerock kondigt de eerste 10 namen aan voor het festival dat in Stekene te België plaats zal vinden op 2 en 3 september 2022. De eerste namen die bekend zijn gemaakt zijn Kaiser Chiefs, Triggerfinger, Jake Bugg, Stikstof, Noordkaap, Intergalactic Lovers, Circa Waves, Kids With Buns, RHEA en USED. Kijk hier naar de line-up van Crammerock 2022.

Crammerock is een tweedaags, muziekfestival tijdens het eerste weekend van september in Stekene, tussen Antwerpen en Gent. Jaarlijks passeren bijna vijftig acts op de drie podia, die klaar staan voor non-stop muziek uit alle genres. De vorige edities klokte het festival telkens af op 35.000 bezoekers, verspreid over twee dagen. Door zijn impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken won het festival al verschillende awards.

Tickets voor Crammerock 2022 zijn hier verkrijgbaar. De voorverkoop start op vrijdag 24 juni om 12 uur. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint.


Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Crammerock 2022
Tickets Crammerock 2022
Crammerock 2022
€ 42,00 - 66,00
Helldorado 2022

EERSTE NAMEN HELLDORADO 2022: O.A. THE HELLACOPTERS,...Goed nieuws voor liefhebbers van steengoede bands: indoorfestival Helldorado...

Absolutely Free Festival AFF

LINE-UP ABSOLUTELY FREE FESTIVAL ROND MET O.A. YIN... Absolutely Free Festival kondigt vandaag de laatste namen aan van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.