Eerste namen Helldorado 2022: o.a. The Hellacopters, Clutch en Peter Pan Speedrock

Helldorado
Eerste namen Helldorado 2022: o.a. The Hellacopters, Clutch en Peter Pan Speedrock
Door sjoertb op 23 juni 2022 - 11:53 1 Goed nieuws voor liefhebbers van steengoede bands: indoorfestival Helldorado keert terug! Vanaf 2017 is het Eindhovense Klokgebouw de locatie voor het heavy rockfestijn. De eerste namen zijn net bekend: The Hellacopters, Clutch en Peter Pan Speedrock zullen de harten sneller doen slaan en ook Dopelord, The Monsters, Green Lung, Temple Fang, Cobra The Impaler en ¡PENDEJO! zijn van de partij.

Helldorado 2022 vindt op 19 november plaats met 19 bands verdeeld over 3 podia. Internationale grootheden uit de metal, stoner/psychedelica, surf, rock-‘n’-roll, heavy trash, hard- en garagerock zullen het Klokgebouw op zijn grondvesten doen trillen.

Tickets voor Helldorado 2022 zijn hier verkrijgbaar. De tickets gaan in de voorverkoop vanaf zaterdag 25 juni om 10 uur 's ochtends.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Helldorado 2022
Tickets Helldorado 2022
Helldorado 2022
Dour Festival

WINNEN: TWEE PASSE-PARTOUT TICKETS VOOR DOUR...Op woensdag 13 tot en met zondag 17 juli zal het Dour Festival plaatsvinden...

Crammerock

CRAMMEROCK MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND: O.A. KAISER... Crammerock kondigt de eerste 10 namen aan voor het festival dat in Stekene te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.