LOUDLIVE Festival 2022 gaat niet door

Ozuna
LOUDLIVE Festival 2022 gaat niet door
Door sjoertb op 28 juni 2022 - 10:46 1 Het festival LOUDLIVE gaat helaas niet door. De eerste editie zou worden gehouden in het Breepark in Breda op zondag 10 juli met artiesten als Burna Boy en Ozuna. De organisatie heeft aangekondigd in de zomer van 2023 terug te komen. Muziek, kunst, fashion, food en cultuur staan voorop bij het nieuwe feest met verschillende eetculturen waaronder Caribisch, Afrikaans en Aziatisch.

In het statement op Instagram is te lezen dat een aantal factoren een rol spelen voor de annulering van het festival. Door de pandemie is het publiek afwachtend met kaarten kopen. Daarbij is het vinden van het juiste personeel en materiaal een uitdaging. Dat bij elkaar opgeteld zou het festival niet tot z'n recht komen.

Ticketkopers kunnen hun kaartje gebruiken om naar Latino Gang Festival op 8 juli te gaan. Ozuna treedt ook op bij dat festival. Ook kunnen ticketkopers ervoor kiezen hun geld terug te krijgen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLowlands 2022

15 NIEUWE NAMEN VOOR LOWLANDS 2022: O.A. ALTIN GÜN,... Lowlands is bijna in zicht en al tijden uitverkocht. Toch komt het festival...

suzan & freek

HIER FESTIVAL 2022 LINE-UP BEKEND O.A. BLØF, SUZAN &... De organisatoren van Concert at SEA brengen een nieuw indoorfestival tot...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.