TW Classic 2023 met headliner Bruce Springsteen binnen drie uur uitverkocht

review: Bruce Springsteen - 14/6 - Malieveld Bruce Springsteen
TW Classic 2023 met headliner Bruce Springsteen binnen drie uur uitverkocht
Door chloetzintzoglou op 29 juni 2022 - 13:41 1 Het festival TW Classic 2023 is binnen drie uur uitverkocht. Voornamelijk door de aanwezigheid van Bruce Springsteen and The E Street Band, die nu als enige bevestigd zijn voor de line-up. TW Classic 2023 vindt op zondag 18 juni plaats in het festivalpark in Werchter.

TW Classic grijpt terug naar de formule die in Werchter gangbaar was tot 1994: een mooie, zomerse dag, een festivalterrein met één podium, een fijn en uitbundig publiek en een selecte groep van artiesten. Inmiddels hebben The Rolling Stones, The Police, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Sting, Phil Collins, Elton John, Texas, Editors, Depeche Mode, Black Eyed Peas en Robbie Williams al eens gespeeld op het festival.

Springsteen werd in 1972 ontdekt door John Hammond, die al eerder Bob Dylan ontdekte. Zijn doorbraak kwam echter pas bij zijn derde album: Born to Run (augustus 1975). Na 10 jaar te hebben geploeterd werd hij door diverse mensen de redder van de Rock & Roll genoemd. Zijn stijl wordt wel omschreven als een combinatie van de opwindende rock van Jerry Lee Lewis en de gecompliceerde teksten van Bob Dylan.

Kijk voor meer informatie over TW Classic 2023 en de line-up naar de TW Classic 2023 festivalinfo pagina.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTW Classic  2023 is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit festival uitverkocht.
ADE 2014 Amsterdam Dance Event

DGTL OP AMSTERDAM DANCE EVENT 2022 MET O.A. FATIMA...DGTL kondigt de grootste ADE-show ooit aan voor het najaar. Dit zal...

Rock Werchter 2022

UPDATE ROCK WERCHTER LINE-UP VERANDERINGEN:... Rock Werchter 2022 start morgen. Het Belgische festival krijgt grotendeels...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.