Update Rock Werchter line-up veranderingen: Metallica, Sam Fender, Charles

Rock Werchter 2017 sfeer
Update Rock Werchter line-up veranderingen: Metallica, Sam Fender, Charles
Door sjoertb op 29 juni 2022 - 12:36 1 Rock Werchter 2022 start morgen. Het Belgische festival krijgt grotendeels een zonnige week. Toch zit niet alles mee. Op de valreep liggen een aantal shows onder vuur.

Sam Fender heeft helaas moeten afzeggen vanwege tonsillitis, dat is een ontsteking van de keelamandelen. Ook zijn optreden in St. Gallen, Zwitserland is afgelast. De invaller op Rock Werchter is de Belgische artiest Charles.

Ondertussen is het optreden op aanstaande vrijdag van Metallica nog niet 100% zeker. Iemand in of nabij de band heeft namelijk het corona-virus opgelopen, zoals we hier eerder meldden. Daardoor kan het optreden op Frauenfeld Rocks in Zwitserland vandaag al niet doorgaan. De organisatie van Rock Werchter heeft op Twitter laten weten in contact te staan met de band. Er is nog hoop dat de show op vrijdag door kan gaan. We volgen de situatie en houden je natuurlijk op de hoogte.Rock Werchter 2022 vindt plaats van 30 juni t/m 3 juli in Werchter en is helemaal uitverkocht. The War On Drugs, Rag’n’Bone Man, Red Hot Chili Peppers, The Killers en Keane zijn dit jaar een paar van de grote namen die op het festival in België spelen. Bekijk hier de line-up van Rock Werchter 2022 in ons festivaloverzicht.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTW Classic

TW CLASSIC 2023 MET HEADLINER BRUCE SPRINGSTEEN...Het festival TW Classic 2023 is binnen drie uur uitverkocht. Voornamelijk...

Metallica news

METALLICA GEPLAAGD DOOR COVID, TWEE DAGEN VOOR ROCK... Vrijdag is Metallica headliner op Rock Werchter 2022. Echter heeft de band...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.