Metallica geplaagd door covid, twee dagen voor Rock Werchter optreden

Metallica
Metallica geplaagd door covid, twee dagen voor Rock Werchter optreden
Door sjoertb op 29 juni 2022 - 10:29 1 Vrijdag is Metallica headliner op Rock Werchter 2022. Echter heeft de band op het moment tegenslag door het virus dat onze wereld al langer kwelt. Iemand bij Metallica heeft covid opgelopen. Daardoor is de show van woensdag op Frauenfeld Rocks in Zwitserland geannuleerd. In een statement laat de band weten de situatie te betreuren.

Op Frauenfeld Rocks speelt Five Finger Death Punch op de spot van Metallica. Eigenlijk zou die band eerder optreden in het programma. Er worden geen extra bands toegevoegd en ticketkopers kunnen ervoor kiezen hun geld terug te vragen, of besluiten alsnog te komen tegen een korting van 50 euro. Een kaartje was oorspronkelijk 140 euro.

Of Metallica de show op Rock Werchter vrijdag kan spelen is nu de vraag. Er is nog geen nieuwe informatie beschikbaar over het optreden.

Rock Werchter 2022 vindt plaats van 30 juni t/m 3 juli in Werchter en is helemaal uitverkocht. The War On Drugs, Rag’n’Bone Man, Red Hot Chili Peppers, The Killers en Keane zijn dit jaar een paar van de grote namen die op het festival in België spelen. Bekijk hier de line-up van Rock Werchter 2022 in ons festivaloverzicht.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRock Werchter 2022

UPDATE ROCK WERCHTER LINE-UP VERANDERINGEN:... Rock Werchter 2022 start morgen. Het Belgische festival krijgt grotendeels...

Doornroosje news

TEMPLE FANG ORGANISEERT EIGEN FESTIVAL RIGHT ON... De band Temple Fang organiseert een eigen festival in poppodium Doornroosje....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.