Winnen: 2x2 weekendtickets Welcome to The Village 2022

review: Welcome To The Village 2016 - Vrijdag Django Django
Winnen: 2x2 weekendtickets Welcome to The Village 2022
Door chloetzintzoglou op 30 juni 2022 - 12:33 1 DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN! De winnaars hebben een email ontvangen.
================

Welcome to The Village vindt dit jaar van vrijdag 15 juli tot en met zondag 17 juli plaats in Leeuwarden. Het festival bouwt het mooiste festivaldorp van Nederland, middenin de zomer. Het tienjarig jubileum vindt dit jaar plaats in het centrum van Leeuwarden. Met meer dan zeventig acts van over de hele wereld, van gevestigde festivalhelden tot aanstormend talent, van hiphop, indie tot wereldmuziek en alles daartussenin, staat er voor ieder wat wils. Naast muziek staan ook theater, dans, innovatie, kunst & design en voedsel op het programma.

Onlangs zijn Joost van Bellen, Zuperstition, Juliana X, Cliffy Square, Klup de Dag, PVA, Beatfoot, Chibi Ichigo, Blak Saagan, Kirara en STADT toegevoegd aan het programma. Eerder werd al bekend dat Peaches, De Staat en My Baby headliners op Welcome to the Village zijn. Bekijk hier de complete line-up van Welcome to The Village 2022.

Wil je graag bij Welcome to The Village aanwezig zijn? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 weekendtickets weggeven.

Om kans te maken op tickets voor Welcome to The Village stuur je een mailtje naar acties@festivalinfo.nl. Vul als onderwerp 'Welcome to The Village 2022' in en zet je volledige naam in de mail.

Ook zijn er nog tickets te koop. Koop hier tickets voor Welcome to The Village 2022 . Tickets kosten tussen de 15 en 105 euro.

Meedoen aan deze winactie kan tot en met vrijdag 8 juli.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrieffestivalinfonieuwlogo

FESTIVALINFO ZOEKT STAGIAIR(S) VOOR HET AANKOMEND...Festivalinfo is met afstand de grootste website over live-muziek in Nederland...

Das Oktober Metalfest

DAS OKTOBER METALFEST MAAKT REEKS NAMEN BEKEND O.A.... Het Das Oktober Metalfest wordt zaterdag 1 oktober in Eindhoven gehouden....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.