Eerste namen Peel Slowly and See 2023: o.a. The Notwist

review: Le Guess Who? 2015 - Donderdag The Notwist
Eerste namen Peel Slowly and See 2023: o.a. The Notwist
Door sjoertb op 05 juli 2022 - 14:17 1 De organisatie van Peel Slowly and See heeft de eerste acts voor de 2023-editie aangekondigd.

De Duitse band The Notwist treedt op. Ook is PoiL Ueda er (de Franse band PoiL en de Japanse zanger Junko Ueda) en de baanbrekende Nederlandse metalgroep Terzij de Horde en het aanstekelijke indie/popkwartet KOIKOI uit Belgrado.

Op 11 maart vindt Peel Slowly and See plaats in Leiden, in de Marktsteeg en in Gebr de Nobel. Op het festival verkent de nieuwsgierige muziekliefhebber nieuwe horizonnen; van de nieuwste, bruisende UK-jazzgroepen tot knetterende indietronica, intrigerende etnische muziek en eigenzinnige gitaarbands. Niemand verlaat het festival zonder iets te ontdekken uit zijn reguliere muzikale comfortzone, ook de uitvoerende artiesten niet. Dat is een belofte.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Peel Slowly and See 2023.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Peel Slowly And See 2023
Tickets Peel Slowly And See 2023
Peel Slowly And See 2023
€ 31,16
eilan

TERSCHELLINGS FESTIVAL EILÂN TELEURGESTELD IN...Het festival eilân zou dit jaar eindelijk worden gehouden op Terschelling....

bospop 2019

BOSPOP ZET IN OP DUURZAAMHEID MET LOKAAL OPGEWEKTE... Bospop heeft een nieuwe stap genomen in de verduurzaming van het festival,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.