Elbow, The Subs, Panda Dub en meer naar Crammerock 2022

review: Elbow - 26/02 - AFAS Live Elbow
Elbow, The Subs, Panda Dub en meer naar Crammerock 2022
Door sjoertb op 06 juli 2022 - 12:48 1 De headliner van Crammerock 2022 is bekendgemaakt: de Britse band Elbow, bekend van onder meer hits als ‘One Day Like This’, ‘Lippy Kids’, ‘Bones’ en ‘Grounds For Divorce’ . Op zaterdag 3 september is de groep te zien op het festival. Het vrijdagprogramma krijgt versterking met The Subs, Panda Dub, Yong Yello en ILA.

Er is plaats voor zo’n 50 rock-, pop-, hiphop- en dance-acts op het festival. Eerder werden al Triggerfinger, Stikstof, Intergalactic Lovers, Kaiser Chiefs, Jake Bugg, Noordkaap en USED aangekondigd.

Tickets voor Crammerock 2022 zijn hier verkrijgbaar.

Crammerock is een tweedaags, muziekfestival op 2 en 3 september in Stekene, tussen Antwerpen en Gent. De vorige edities klokte het festival telkens af op 35.000 bezoekers, verspreid over twee dagen. Door zijn impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken won het festival al verschillende awards.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Crammerock 2022
Tickets Crammerock 2022
Crammerock 2022
€ 42,00 - 66,00
ADE

DIPLO, FATIMA YAMAHA EN MEER NAAR AMSTERDAM DANCE...’s Werelds grootste clubfestival en belangrijkste zakelijke conferentie voor...

eilan

TERSCHELLINGS FESTIVAL EILÂN TELEURGESTELD IN... Het festival eilân zou dit jaar eindelijk worden gehouden op Terschelling....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.