Amsterdam Music Festival (AMF) heeft line-up rond met o.a. Martin Garrix, Tiësto en Afrojack

review: Amsterdam Music Festival 2016
Amsterdam Music Festival (AMF) heeft line-up rond met o.a. Martin Garrix, Tiësto en...
Door RobZ op 07 juli 2022 - 10:36 1 Na twee jaar afwezigheid wordt er tijdens het komende Amsterdam Dance Event (ADE) ook weer een editie van AMF (Amsterdam Music Festival) georganiseerd. Op zaterdag 22 oktober staat de Johan Cruijff Arena vol met liefhebbers van de grote namen in de dance. Het wordt de tiende editie van het festival.

Op de line-up staan niemand minder dan: Armin van Buuren, Brennan Heart, Martin Garrix, Timmy Trumpet, Tiësto, Topic, Afrojack b2b Nicky Romero en Kapuchon.

Tijdens AMF wordt traditioneel ook de winnaar van de DJ Mag top 100 lijst bekend gemaakt. Met Tiësto, Armin van Buuren en Martin Garrix staan er al flink wat oud-winnaars op het affiche van AMF.

De kaartverkoop van AMF 2022 is al even bezig, maar er zijn nog tickets verkrijgbaar. Deze hebben een vanaf-prijs van 99 euro.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPukkelpop 2022

LIL UZI VERT, EEFJE DE VISSER EN MEER NAAR PUKKELPOP...De Pukkelpopaffiche is opnieuw uitgebreid. Aan het programma voegt de...

ADE

DIPLO, FATIMA YAMAHA EN MEER NAAR AMSTERDAM DANCE... ’s Werelds grootste clubfestival en belangrijkste zakelijke conferentie voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.