Misty Fields 2022 compleet met o.a. Moss, Elephant en Regressive Left

Misty Fields
Misty Fields 2022 compleet met o.a. Moss, Elephant en Regressive Left
Door sjoertb op 07 juli 2022 - 11:21 1 Moss, Regressive Left, The Lounge Society, Elephant, Chappaqua Wrestling en Christopher Paul Stelling zijn toegevoegd aan het festivalprogramma van Misty Fields 2022. Daarmee is de line-up rond.

Eerder waren al onder meer Protomartyr, Night Beats, Psychedelic Porn Crumpets, Los Bitchos, Triptides en TV Priest bevestigd voor Misty Fields. De organisatie van het ontdekkingsfestival festival heeft ook een uitbreiding van het terrein aangekondigd. Niet alleen wordt het festivalterrein groter, er komt een extra podium bij genaamd Het Veld. Daardoor kunnen er meer bands optreden en meer bezoekers op het terrein.

Het festival wordt gehouden op 9, 10 en 11 september nabij natuurgebied De Groote Peel in Heusden. Tickets voor Misty Fields 2022 zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLowlands 2022

LOWLANDS ONTHULT HACIENDA-PROGRAMMA: O.A. ZWARTE...Nog iets meer dan een maand en Lowlands is weer terug in Biddinghuizen. De...

Pukkelpop 2022

LIL UZI VERT, EEFJE DE VISSER EN MEER NAAR PUKKELPOP... De Pukkelpopaffiche is opnieuw uitgebreid. Aan het programma voegt de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.