PKP DWNTWN brengt Pukkelpopsfeer naar Hasseltse binnenstad

Pukkelpop 2022
PKP DWNTWN brengt Pukkelpopsfeer naar Hasseltse binnenstad
Door sjoertb op 13 juli 2022 - 11:00 1 De Pukkelpopsfeer trekt de Hasseltse binnenstad in met PKP DWNTWN op 6 en 7 augustus. De binnenstad wordt gevuld met vanalles van live rooftopconcerten, basketwedstrijden, een skatejam tot aan live paintings door street artists. Alle concerten liggen op wandelafstand van elkaar en zijn gratis bij te wonen. Op 1 augustus wordt de line-up bekend gemaakt.

Op zaterdag is er een muzikaal programma met maar liefst drie locaties voor live rooftopconcerten: het Groenplein, Quartier Bleu en het dakterras van Très Belge op de Botermarkt. Nafeesten met DJ’s kan ’s avonds in De Serre Hasselt en Café Café.

Burgemeester Steven Vandeput over PKP DWNTWN: “We zijn enorm fier om thuishaven te zijn voor Pukkelpop en willen dit ook in en rond de binnenstad niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Met PKP DWNTWN willen we Hasselaren en bezoekers opwarmen voor het festival en Hasselt verder op de kaart zetten als belevingsstad.”

Op zondag kun je op het Capucienenplein 3x3 basketwedstrijden bijwonen en zijn er live paintings door street artists met een skatejam.

Pukkelpop wordt dit jaar gehouden op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus met onder meer Arctic Monkeys, Pendulum, Slipknot, Heideroosjes, Limp Bizkit, Bring Me The Horizon, De Staat, Underworld, Boys Noize, Soulwax, Bright Eyes, Selah Sue, Tame Impala en Noisia. Tickets voor Pukkelpop 2022 koop je hier.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melanie Charles

EERSTE NAMEN SUPER-SONIC JAZZ 2022: O.A. ALFA MIST,...De zesde editie van het Super-Sonic Jazz Festival vindt dit jaar plaats van...

Elrow Town Festival

ELROW TOWN PRESENTEERT LINE-UP MET O.A. JAMIE JONES,... De komende editie van elrow Town in Nederland wordt het grootste elrow...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.