Blokkenschema voor Pukkelpop is bekend

Pukkelpop 2009
Blokkenschema voor Pukkelpop is bekend
Door melissavkoldam op 01 augustus 2022 - 13:40 1 Het blokkenschema voor Pukkelpop is bekend. Bezoekers kunnen volop beginnen met puzzelen in de app die beschikbaar is voor Android en Ios. Op de website van pukkelpop kan je natuurlijk ook het schema bekijken. Met meer dan tweehonderd artiesten en negen verschillende podia, wordt dat flink puzzelen.

Er is een podium meer dan in 2019. (Not in my) Backyard is het gloednieuwe outsider- en misfitpodium en ligt in een zone waar alles draait rond zelfexpressie en identiteit. Scenes die zich onder de radar begeven, komen hier tot leven. Muzikaal vertaalt zich dat in harde gitaren, underground hiphop en (pop)punk voor nieuwe (internet)generaties.

Een aantal namen zullen helaas niet meer te vinden zijn in het blokkenschema :Gabriels, Madison Beer, Noah Cyrus en Self Esteem haken af voor PKP22.

Pukkelpop wordt dit jaar gehouden op donderdag 18, vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus met onder meer Arctic Monkeys, Pendulum, Slipknot, Heideroosjes, Limp Bizkit, Bring Me The Horizon, De Staat, Underworld, Boys Noize, Soulwax, Bright Eyes, Selah Sue, Tame Impala en Noisia. Tickets voor Pukkelpop 2022 koop je hier.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Pukkelpop 2022
Tickets Pukkelpop 2022
Pukkelpop 2021
€ 115,00 - 245,00
Lollapalooza 2019 festival sfeer

PKP DWNTWN MAAKT LINE-UP BEKENDIn eerder nieuws vertelden we al over het nieuwe PKP DWNTWN wat de stad op...

Hit The City 2013

GRATIS FESTIVAL HIT THE CITY KEERT TERUG MET... Gratis muziekfestival Hit The City belooft muziekliefhebbers en bezoekers van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.