Gratis festival Hit The City keert terug met driedaagse editie, optredens van o.a. Ares en Prins S. en de geit

review: Ares - 02/02 - Melkweg Ares
Gratis festival Hit The City keert terug met driedaagse editie, optredens van o.a. Ares...
Door melissavkoldam op 01 augustus 2022 - 12:09 1 Gratis muziekfestival Hit The City belooft muziekliefhebbers en bezoekers van Dutch Design Week drie dagen lang een gevarieerd, toegankelijk en prikkelend avondprogramma te geven. Het festival vindt plaats tijdens het eerste weekend van Dutch Design Week op 21, 22 en 23 oktober in Eindhoven.

Met acts als Ares, Doodswens, Jiri11 en Prins S. en de Geit maken organisatoren Effenaar en boekingskantoor Friendly Fire alvast de eerste bevestigde namen bekend. In de komende weken worden nog ruim 50 andere acts bekendgemaakt. De programmering richt zich op zowel opkomende en gevestigde nationale acts, als internationale artiesten, die verspreid over tien locaties in Eindhoven zullen optreden.

Eerdere edities van Hit The City leverden onder andere bijzondere momenten op met artiesten als het inmiddels wereldberoemde Altin Gün, de genre-definiërende Joep Beving, jazzlegende Roy Ayers en de Amerikaans-Canadese singer-songwriter Rufus Wainwright. Ook stond het festival aan de wieg van later doorgebroken artiesten als Youtube-sensatie Joost en gevestigde namen Khruangbin en Fontaines DC. Songfestival-kandidaat S10 speelde haar allereerste show tijdens DDW Music in 2018.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPukkelpop 2022

BLOKKENSCHEMA VOOR PUKKELPOP IS BEKENDHet blokkenschema voor Pukkelpop is bekend. Bezoekers kunnen volop beginnen...

Revolution Calling Festival 2021 news

REVOLUTION CALLING KONDIGT EERSTE 12 NAMEN AAN O.A.... Snel na het nieuws dat het festival The Sound of Revolution ermee stopt,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.