Festivaldagen Zwarte Cross 2023 bekendgemaakt

Zwarte Cross sfeer
Festivaldagen Zwarte Cross 2023 bekendgemaakt
Door sjoertb op 19 juli 2022 - 12:55 1 De data van de Zwarte Cross van volgend jaar zijn bekendgemaakt. Het festival zal plaatsvinden op 20, 21, 22 en 23 juli. Afgelopen weekend waren er 229.900 festivalgangers op de 160 hectare grond. Het feest is weer helemaal terug!

De mascotte, Tante Rikie, werd uitgezwaaid met onder meer een uniek gastoptreden van Jovink en een Uitzwaaigala. Ze reisde in een draagstoel het hele terrein over en liet deze boodschap achter: "Ik wil heel graag iedereen bedanken die ooit een steentje aan het mooiste festival op aarde heeft bijgedragen. Alle medewerkers, vrijwilligers en natuurlijk alle bezoekers. Jullie! Zwarte Crossers I LOVE YOU!

Volgend jaar gaan we de Zwarte Cross gewoon weer dunnetjes overdoen, maar dan zonder mij als festivaldirectrice. Je kunt me wel chillend vinden in een hoekje van de Reggaeweide, aan de spareribs in The Bayou, lachend op de Theaterweide en alle andere hoekjes waar ik met de draagstoel niet kwam. We zien elkaar. Bedankt voor alles lieve mensen!
"

Natuurlijk houdt Festivalinfo het nieuws en de line-up bij. Hou hier de festivalpagina van Zwarte Cross 2023 in de gaten.

De voorverkoop voor de Zwarte Cross 2023 start op 19 november. Wil je een seintje ontvangen wanneer het zover is? Hier stel je een reminder in.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mixtream Festival 2022

LINE-UP MIXTREAM FESTIVAL 2022 COMPLEET MET YOANNE,...Deze zomer is Mixtream Festival terug in Heerhugowaard. De...

Valtifest13

EERSTE NAMEN VALTIFEST 2022: O.A. JOOST VAN BELLEN,... Valtifest komt terug deze zomer. Het festival biedt een podium aan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.