Goldkimono, Coloray en Tramhaus naar Lowlands - The Hatters zeggen af

Lowlands kunst
Goldkimono, Coloray en Tramhaus naar Lowlands - The Hatters zeggen af
Door sjoertb op 27 juli 2022 - 11:40 1 Lowlands komt steeds dichterbij. Nog minder dan een maand en het is zover! De festivalorganisatie komt vandaag met een kleine aanpassing van het programma. De band The Hatters heeft namelijk afgezegd. Niet getreurd want er zijn ook drie namen bijgekomen: Goldkimono, Coloray (live) en Tramhaus zullen ook te zien zijn op het festival.

Verder is er nog meer nieuws: morgen komt het blokkenschema online en kun je beginnen met puzzelen waar je allemaal heen gaat. Laat de voorpret maar beginnen!

Lowlands 2022 wordt gehouden van 19 t/m 21 augustus in Biddinghuizen met onder meer Arctic Monkeys, The Kooks, Pendulum, Bring Me The Horizon, Noisia, The Opposites, Stromae, James Blake, Balthazar, Oscar And The Wolf, Caribou en Eefje De Visser op de het programma. Naast muziek kun je genieten van kunst, theater, films, literatuur, standup comedy en nog veel meer!

Het festival is al een tijdje compleet uitverkocht. Op deze pagina op Ticketswap kan je toch nog proberen een ticket te scoren.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBobby Mair

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR BOBBY MAIR OP COMEDY STOP...Op het comedyfestival Comedy Stop in Haarlem is Bobby Mair ook van de...

Huntenpop news

PROGRAMMA HUNTENPOP 2022 COMPLEET MET O.A. MENTAL... De line-up van Huntenpop 2022 is rond. De laatste namen zijn bekendgemaakt:...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.