Programma Huntenpop 2022 compleet met o.a. Mental Theo, Nakatomi en De Rooie Jager

Huntenpopnieuws
Programma Huntenpop 2022 compleet met o.a. Mental Theo, Nakatomi en De Rooie Jager
Door sjoertb op 26 juli 2022 - 11:05 1 De line-up van Huntenpop 2022 is rond. De laatste namen zijn bekendgemaakt: Diggeth, Mental Theo, Tribute To The Doors, Nakatomi, Special D, Het Feestteam, Het Foute Uur, Emma Luca, Dan Mango, De Rooie Jager, Sjieke Bazen, Beatz Freq, Jeremy Buttner en De Vinyl Bus zijn toegevoegd aan het festivalprogramma.

De grote namen van het festival die eerder aangekondigd waren zijn Snelle, Maan, Laurence Jones, Danny Vera, De Staat, Froukje, Anneke van Giersbergen, Mother’s Finest en Goldband.

Huntenpop vindt plaats in Ulft op 12 en 13 augustus 2022. Het festival, dat voor het eerst werd gehouden in 1989, besteedt aandacht aan zowel gevestigde artiesten als aanstormend talent. Tickets voor Huntenpop 2022 zijn hier verkrijgbaar.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 2022

GOLDKIMONO, COLORAY EN TRAMHAUS NAAR LOWLANDS - THE...Lowlands komt steeds dichterbij. Nog minder dan een maand en het is zover! De...

Lowlands 2022

LOWLANDS MAAKT PODCASTPROGRAMMA BEKEND O.A. NOOIT... Lowlands nodigt elke festivaldag drie populaire Nederlandstalige podcast uit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.