Programma Into The Great Wide Open 2022 compleet met 13 nieuwe namen

Into The Great Wide Open
Programma Into The Great Wide Open 2022 compleet met 13 nieuwe namen
Door RobZ op 23 augustus 2022 - 14:47 1 Met de toevoeging van dertien nieuwe namen aan het muziekprogramma is het affiche van Into The Great Wide Open 2022 compleet. Naast muziek is er zoals altijd veel ruimte voor kunst, film en kolder, en vormt het culinaire aanbod een belangrijk onderdeel van de festivalervaring. Nieuw op het affiche van ITGWO 2022 zijn: Cero Ismael, Maya Fridman, Public Relations, Ramses3000, Santrofi, SONS, The Haunted Youth, The Heavy Heavy, Thijs Boontjes Dans en Showorkest, Ajuma, Menno de Meester & DJ Prima en Pieter Jansen.

De artiesten voegen zich op het affiche bij Metronomy, Tim Knol, Jungle By Night, Tamino, S10 en Working Men's Club. Hier vind je het complete programma van Into The Great Wide Open 2022.

Into The Great Wide Open 2022 is uitverkocht. Er zijn nog wel tickets voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar. Als je toch nog een kaartje wilt proberen te scoren, dan is ticketswap een goede optie.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Desertfest

DESERTFEST IN ANTWERPEN EN GENT MET O.A. LUCIFER EN... Desertfest begint steeds meer vorm te krijgen. Het festival vindt in...

Ilse DeLange Tuckerville 2018

PROGRAMMA VAN TUCKERVILLE 2022 COMPLEET MET O.A. THE... Tuckerville is er klaar voor. Alle artiesten van het festival zijn nu...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.