Bloodshed Fest 2023 terug met o.a. Pig Destroyer, Wolfbrigade en Teething

Into The Grave 2017 sfeer metal
Bloodshed Fest 2023 terug met o.a. Pig Destroyer, Wolfbrigade en Teething
Door sjoertb op 30 augustus 2022 - 13:55 1 De eerste namen van Bloodshed Fest 2023 zijn bekendgemaakt: Pig Destroyer (USA), Wolfbrigade (Zweden), Teething (Spanje), Adrestia (Zweden) en I Scream Protest zullen spelen op de editie in 2023.

Na 2019 moest het festival er een tijdje mee ophouden. Nu zijn ze gelukkig terug. Op een nieuwe locatie wordt Bloodshed Fest gehouden op 29 en 30 april 2023.

In totaal komen er zo'n 30 acts op het festival. De nieuwe locatie is Metropool, Hengelo. Organisator Maik Reuvers over de verhuizing: "Men is gewend dat Bloodshed in Eindhoven plaatsvindt. Wij moesten echter een weloverwogen keuze maken, waarbij het kosten/baten aspect natuurlijk een grote rol speelt. We zijn uitgekomen bij Metropool Hengelo, mede vanwege hun enthousiasme en het meedenken met onze plannen".

Tickets zijn nu verkrijgbaar via de website van Bloodshet Fest.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMad Cool Festival 2022 news

MAD COOL SUNSET 2022 HELEMAAL AFGELAST NA AFZEGGEN...Na de afzegging van de Europese tour van Rage Against The Machine heeft de...

desertfest

LINE-UP DESERTFEST ANTWERPEN COMPLEET MET... Desertfest Antwerpen 2022 heeft nieuwe namen bekendmaakt voor 14, 15 en 16...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.