Stem op Podiuminfo bij de website van het jaar verkiezing en maak kans op mooie prijzen

Podiuminfo sfeer
Stem op Podiuminfo bij de website van het jaar verkiezing en maak kans op mooie prijzen
Door RobZ op 26 september 2022 - 14:54 1 Podiuminfo is genomineerd voor de verkiezing `Website van het Jaar` in de categorie Events. Hier zijn we natuurlijk harstikke blij mee. We hopen dat onze nominatie voor jou reden is op ons te stemmen.

De Website van het Jaar is de grootste online publieksprijs van Nederland. De jaarlijkse verkiezing wordt sinds 2000 georganiseerd door Emerce in samenwerking met het onafhankelijke online marktonderzoeksbureau Multiscope.

Podiuminfo.nl werd in 2005 gelanceerd als zustersite van Festivalinfo. Sinds het einde van alle corona-ellende wordt de grootste en meest betrouwbare concertagenda van de Benelux als vanouds iedere maand geraadpleegd door meer dan 300.000 unieke bezoekers. Podiuminfo biedt meer dan een simpele agenda; elke dag schrijft onze redactie over het laatste concertnieuws en zorgt ervoor dat alle informatie op de site correct en gecontroleerd is. Altijd is er de mogelijkheid tot doorklikken naar de plek waar de concertkaarten verkocht worden. Een groot team van fotografen en recensenten doet bovendien verslag van zo veel mogelijk concerten die er toe doen. Ook externe websites zoals OOR.nl, Kink.nl en NMTH.nl publiceren (delen van) de concertagenda van Podiuminfo.

Maak jij ook regelmatig gebruik van Podiuminfo en wil je jouw stem op ons uitbrengen?

1. Ga vóór 21 oktober 2022 (11 uur) naar de website van Website van het Jaar via: https://www.websitevhjaar.nl/vote/podiuminfo/index.html

2. Beoordeel ons met zoveel mogelijk sterren op inhoud, navigatie en design

3. Bevestig je stem via de mail die je ontvangt van Website van het Jaar

4. Maak kans op o.a. een Playstation 5 ter waarde van 500 euro of een smartwatch van 300 euro

Bedankt voor je stem!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSlipknot

ROCK FOR PEOPLE EN NOVAROCK ONTHULLEN LINE-UPS: O.A....De festivalzomer zit er net op en de plannen voor de volgende staan alweer...

occii nieuws

OCCII VIERT DERTIGJARIG BESTAAN MET FESTIVAL OCCii 30 YEARS SCREAMING AT A WALL FESTiVAL - Voor het 30e jubileum van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.