TakeRoot bevestigt vier nieuwe namen voor 24e editie

kacy & clayton
TakeRoot bevestigt vier nieuwe namen voor 24e editie
Door PhaedraW op 30 september 2022 - 10:54 1 Zaterdag 5 november staat het bij SPOT/De Oosterpoort in het teken van het TakeRoot festival. Naast eerder bevestigde namen als Anaïs Mitchell, Neal Francis en Band of Horses voegt de organisatie nu vier nieuwe namen toe aan het festival.

The 502s, hun sound wordt gekenmerkt door een vrolijke combinatie van catchy instrumentals en onvermijdelijk aanstekelijke folk-pop singalongs.

Donovan Woods, zijn nieuwsgierigheid naar de aard van de mens is de reden dat we zo duidelijk ons eigen verhaal in zijn muziek horen. De details verschillen en de personages veranderen, maar in de kern gaat zijn muziek over iedereen.

Ghost Woman, hun bestaat uit een hypnotiserende blend van garagerock, psychedelische rock en lo-fi indie pop.

Kacy & Clayton, hun sound bestaat deels uit hun eigen, huisgemaakte stijl. Combineer dit met de country, blues en Engelse folkrock en een vleugje 60’s psych.

De kaartverkoop van het festival gaat hard. Koop hier de allerlaatste kaarten voor TakeRoots 2022. De kosten bedragen € 57,50.

Over TakeRoot:
TakeRoot volgt de ontwikkelingen in Nashville op de voet, biedt grote namen uit het genre een podium en introduceert de nieuwe generatie in Nederland én Europa. Daarmee heeft het festival zich zowel landelijk als internationaal op de kaart gezet. Voor Europese muziekprogrammeurs is het festival een belangrijke plek om nieuwe namen te ontdekken.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefAmsterdam Dance Event ADE Linde Dorenbos

LAAD JE BATTERIJ OP TIJDENS HET AMSTERDAMS DANCE...VARTA is een bedrijf dat energie brengt waar je het nodig hebt. Met een breed...

Left of the dial

LEFT OF THE DIAL MAAKT LINE-UP COMPLEET MET FOLLY... Left of the Dial, dat plaatsvindt van 20 t/m 22 oktober in Rotterdam, maakt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.