Biohazard eerste naam voor Dynamo Metalfest 2023

BillyBio Biohazard
Biohazard eerste naam voor Dynamo Metalfest 2023
Door PhaedraW op 11 oktober 2022 - 14:45 1 19 en 20 augustus 2023 wordt IJssportcentrum Eindhoven omgetoverd tot de locatie voor het Dynamo Metalfest. Het ligt nog ver in de toekomst, maar zojuist is bekend gemaakt dat Biohazard de eerste naam van de line-up is!

De Amerikaanse band uit 1988, Biohazard, staat bekend als een van de eerste groepen die hardcore punk met heavy metal en hiphop fuseerden. Ze staan vooral bekend om hun optredens. Vele fans zijn het erover eens dat ze live beter zijn dan op de studioversies. De laatste keer dat ze op het Dynamo podium stonden was in 2015.

Koop hier je tickets voor Dynamo Metalfest 2023. Dynamo meldt dat de weekendtickets binnenkort in de verkoop gaan. Wanneer dat gaat zijn laten ze nog weten, evenals wie er nog meer in de line-up komen te staan. De early-bird tickets zijn helaas al uitverkocht.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Stromae hart

EERSTE HEADLINER VOOR ROCK WERCHTER 2023: STROMAE Stromae komt naar Rock Werchter 2023. Op donderdag 29 juni is de bekende...

animal collective

ANIMAL COLLECTIVE EN LOW ZEGGEN TOURNEE AF EN KOMEN... De bands Animal Collective en Low hebben hun aankomende tournees...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.