A State of Trance komt na twee jaar afwezigheid terug in Jaarbeurs

Armin van Buuren
A State of Trance komt na twee jaar afwezigheid terug in Jaarbeurs
Door melissavkoldam op 24 oktober 2022 - 12:51 1 A State of Trance, het wereldwijd gerenommeerde trance muziekbrand met evenementen overal ter wereld, keert terug naar haar spirituele thuisbodem voor een feest in Utrecht. Op 3 en 4 maart zal het festival plaatsvinden.

ASOT werd opgericht door de iconische dj en producer Armin van Buuren en is inmiddels synoniem aan shows met het grootste en beste uit de wereld van trancemuziek, of dat nu tijdens het wekelijke radioprogramma, van het recordlabel of in line-ups op festivals en feestjes wereldwijd is.

Tickets voor A State of Trance gaan in de verkoop op 29 oktober.

Voor het eerst beslaat A State of Trance twee dagen. Het eenmalige ASOT 1000-feestweekend met twee shows begint op vrijdag 3 september met een show die een eerbetoon is aan twintig jaar A State of Trance, waarbij Armin van Buuren samen met een aantal speciale gasten zal optreden. De tweede show op zaterdag 4 september is een viering van ASOT in lijn met de vorige edities en een vooruitblik naar wat er nog komen gaat voor A State of Trance. Het thema van de show ‘Turn the World Into a Dancefloor’ weerspiegelt de allesomvattende boodschap die vanaf het allereerste begin aan de basis stond van ‘A State Of Trance’.

Vorig jaar tijdens ADE werd A State of Trance in AFAS Live gehouden. Festivalinfo was erbij, zie hier het fotoverslag.



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rhythm & Blues Night news

RHYTHM & BLUES NIGHT KONDIGT DE EERSTE NAMEN VOOR DE...Het festival Rhythm & Blues Night brengt elk jaar vele topacts uit de...

Rootzz 2022

WINNEN: 2X2 TICKETS ROOTZZ FESTIVAL IN MEZZ BREDA ROOTZZ is hét eendaags indoor festival met de beste hedendaagse country,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.