3voor12 Song van het Jaar Festival in Maassilo met o.a. Son Mieux en WIES

Son Mieux Central Park 2019 Marc de Jong
3voor12 Song van het Jaar Festival in Maassilo met o.a. Son Mieux en WIES
Door PhaedraW op 09 november 2022 - 10:40 1 Op vrijdag 2 december 2022 wordt de 3voor12 Song van het Jaar bekendgemaakt tijdens het gelijknamige festival in de Maassilo, Rotterdam. Gedurende de week voorafgaand aan Song van het Jaar Festival wordt elke avond bij 3voor12 Radio op NPO 3FM live afgeteld van #100 naar #4. De Top 3 is vrijdagochtend 2 december te horen bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow op NPO 3FM. Diezelfde avond wordt de Song van het Jaar gevierd met een groots festival in de Maassilo.

Voor de 38e editie zijn er al namen aangekondigd als Son Mieux (foto), WIES, Personal Trainer, Prins S. en De Geit, The Haunted Youth en Banji. Meer artiesten worden later bekendgemaakt.

Vanaf 17 november kan het publiek stemmen via de website van 3voor12!

Er zijn ook tickets voor deze avond te koop. Deze kosten 16 euro per stuk. Koop hier tickets voor 3voor12 Song Van Het Jaar Festival!

Het festival duurt op 2 december van 18:00 tot 1:30.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Oyster Festival Melkweg

NIEUW 'OYSTER FESTIVAL' IN MELKWEG MET O.A. SAM...In het Amsterdamse poppodium Melkweg gaan in het voorjaar alle zalen open...

Metallica news

DOWNLOAD FESTIVAL VOEGT MEER DAN ZESTIG NAMEN TOE... Van 8 t/m 11 juni 2023 viert de Download Festival hun twintigste jubileum, en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.