Zwarte Cross presenteert nieuwe slogan en start kaartverkoop 19 november

review: Zwarte Cross 2016 - zaterdag
Zwarte Cross presenteert nieuwe slogan en start kaartverkoop 19 november
Door PhaedraW op 11 november 2022 - 14:56 1 De organisatie van de Zwarte Cross heeft de nieuwe slogan van 2023 bekendgemaakt: Nøhlen is dodelijk!

"Los van alle grote problemen in de wereld die zeker zorg en aandacht verdienen kunnen wij ons niet aan de indruk onttrekken dat het regelmatig een ongelofelijk en totaal onnodig respectloos zeiken op elkaar is. Het houdt maar niet op met het klagen, mopperen, zeiken, zaniken of kankeren. Of in goed Achterhoeks: nøhlen." laat Zwarte Cross weten. Meer positiviteit en respect naar elkaar toe zorgt voor meer plezier en creativiteit. Dat is volgens de organisatie hun uitgangspunt en dit nemen ze zeer serieus.

"Noem het naïef, noem het goedgelovig, maar wij zeggen: Nøhlen Is Dodelijk! ... De Zwarte Cross adopteert 'Nøhlen Is Dodelijk!' als haar lijfspreuk, ingaande vanaf heden tot en met het vierdaagse festival op 20-21-22-23 juli 2023. Verwacht vanaf nu een salvo van positiviteit, afgevuurd vanuit ons regenboogkleurige schuttersputje, gericht op alles en iedereen."

Zaterdag 19 november gaat om 11:00 de kaartverkoop van start. Dagkaarten kosten 45 euro per stuk. Vier dagen Zwarte Cross met camping kost dit jaar 170 euro. Deze prijzen liggen flink hoger dan de laatste keer dat er tickets voor het festival verkocht werden. Toen kostte een dagkaart 32,50 euro en ging een campingkaart voor 132,50 euro over de digitale toonbank.

Koop hier tickets voor Zwarte Cross 2023!

De vorige edities van Zwarte Crosse waren binnen een uur uitverkocht. Wil je er zeker van zijn dat je er op tijd bij bent? Stel dan hier een reminder voor de kaartverkoop in!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Zwarte Cross Festival 2023
Tickets Zwarte Cross Festival 2023
Zwarte Cross Festival 2023
€ 45,00 - 170,00
Paaspop 2019

PAASPOP 2023 START KAARTVERKOOP EN KONDIGT 93...Paaspop doet niet aan half werk. Bij de eerste aankondiging van het festival...

Sfeer DJ show (Linde Dorenbos)

EERSTE NAMEN REBIRTH FESTIVAL 2023: O.A. DR.... De komende 3 weken zal de organisatie van REBiRTH Festival 2023 gefaseerd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.