Filmpremiere BASSWEIGHT tijdens 5 days off

Door Kip op 24 juni 2008 - 20:56 Op vrijdag 4 juli vindt een bijzondere filmpremiere plaats. Tijdens 5 days off wordt de documentaire BASSWEIGHT voor het eerst aan publiek vertoond.

BASSWEIGHT, geregiseerd door de Brit Suridh Hassan, toont een uniek beeld van de dubstepscene; onder andere de grote dubstepnamen als Skream, Benga en Kode9 komen aan het woord. Dubstep staat voor het geluid dat ontstond toen Londense underground-dj's aan het begin van het derde millennium een mix maakten van 2step, drum 'n bass, house en uiteraard dub(reggae).

Melkweg was de eerste Nederlandse zaal die een vaste dubstepavond introduceerde; op vrijdag 4 juli zal de premiere van BASSWEIGHT plaatsvinden in bijzijn van de regisseur. Na afloop zal er gelegenheid zijn voor Q&A.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ek-voetbal.jpg17

FINALE EUROPEES KAMPIOENSCHAP VOETBAL ONTWIJKEN?De Europese Kampioenschappen voetbal hebben een dikke stempel gezet op de...

nieuwsdivers3.gif5

NIEUWS: ZWARTE CROSS, WERFPOP, LOKERSE FEESTEN,... Naast al het grote-namen-nieuws, zijn er vaak ook leuke kleine toevoegingen....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.