Kingsday editie van Free Your Mind festival met Reinier Zonneveld

free your mind kingsday 23
Kingsday editie van Free Your Mind festival met Reinier Zonneveld
Door PhaedraW op 23 november 2022 - 09:44 1 Het house- en techno muziek festival Free Your Mind heeft zojuist aangekondigd dat zij terugkeren voor hun 20-jarig jubileum, met Reinier Zonneveld als headliner. Hij zal de avond afsluiten met een vier uur durende live set. Dit vieren ze op Koningsdag (27 april 2023) op Breda International Airport.

Naast Zonneveld zijn er nog andere namen toegevoegd aan de affiche. Zo zijn er ook sets van Kiki Solvej, Nico Moreno b2b DYEN, Speedy J. en Stella Bossi.

Voor Free Your Mind is het een hele bijzondere editie, want twintig jaar geleden organiseerden zij hun eerste feest. Inmiddels behoren de evenementen tot een van de langstlopende house- en techno festivals in Nederland. Er is plek voor maar liefst 25.000 bezoekers op de speciaal - voor dit event - afgezette landingsbaan van het operationele vliegveld in Noord-Brabant. Bezoekers van Free Your Mind Kingsday kunnen met pendelbussen vanuit steden uit heel Nederland naar Breda afreizen.

Het is nog niet bekend wanneer de kaartverkoop van start gaat en hoeveel de tickets kosten. Je kunt je wel alvast van tevoren registreren voor de laatste ticket updates via de website van Free Your Mind Kingsday.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Free Your Mind Kingsday 2023
Tickets Free Your Mind Kingsday 2023
Free Your Mind Kingsday 2023
Ramkot

WINNEN: 2X2 TICKETS VOOR MOMFEST OP 17 DECEMBERHet monsterlijke MOMfest is terug! Op zaterdag 17 december is de Noordkade...

Pinkpop 2016

RED HOT CHILI PEPPERS EN VEEL MEER NAAR PINKPOP 2023 Daar is de bevestiging waar we op zaten te wachten. Vanochtend lekten al de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.