Opperdepop Festival start de kaartverkoop met bevestiging o.a. Racoon, Davina Michelle en Chef'Special

review: Culinesse 2022 Davina Michelle
Opperdepop Festival start de kaartverkoop met bevestiging o.a. Racoon, Davina Michelle...
Door PhaedraW op 25 november 2022 - 09:44 1 Op het Opperdepop Festival is het drie dagen lang genieten van de beste Nederlandse (en Belgische) artiesten en van de vele gerechten van restaurants uit de regio. Van 7 t/m 9 september staat het Annie M.G. Schmidtpark in Bergschenhoek weer in het teken van Opperdepop. Niemand minder dan Racoon, Davina Michelle en Chef'Special zullen als headliner te zien zijn.

Verder zullen er natuurlijk meer artiesten van eigen bodem hun set geven op het festival. Zou zijn er optredens van Flemming, Tim Akkerman & The Ivy League en Milow. Ook staan Son Mieux, Douwe Bob, Handsome Poets en Joël Borelli op het programma.

De ticketverkoop start op vrijdag 25 november om 10:00 uur De echte Opperdepop fans scoren hun ticket in het eerste weekend van de ticketverkoop extra voordelig tijdens de speciale Black Friday Deal, met tot 25% korting op de tickets.

Koop hier tickets voor Opperdepop 2023!

De prijzen voor het festival van 25 t/m 27 november:
Dagticket €32,50
Passe Partout €81,50
Jeugdticket €31
Jeugd Passe Partout €79,50
Kidsticket €20
Kids Passe Partout €50

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Danny Vera

POP ON TOP PRESENTEERT EERSTE LADING NAMEN MET O.A.... Pop On Top is in 2010 ontstaan vanuit een streven om Valkenburg aan de Geul...

Calvin Harris

CALVIN HARRIS, SWEDISH HOUSE MAFIA EN TIËSTO NAAR... Creamfields South keert in mei terug naar Hylands Park in Chelmsford en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.