Travis Scott headliner Rolling Loud Portugal

Travis Scott
Travis Scott headliner Rolling Loud Portugal
Door RobZ op 06 december 2022 - 12:02 1 Het is nog even wachten over meer nieuws over Rolling Loud Nederland (de nieuwe naam van het WOO HAH! Festival), maar de Rolling Loud editie in Portugal heeft net haar headliner bekend gemaakt. Niemand minder dan Travis Scott komt betreedt tussen 5 en 7 juli het podium van het enorme Rolling Loud Portugal festival.

Rolling Loud Portugal is een jaarlijks festival dat plaatsvindt in Portimão (in de Algarve), Portugal. Het festival biedt een platform voor verschillende artiesten uit de hiphop- en rap-scene om hun muziek te laten horen aan een breed publiek. Het festival trekt jaarlijks vele bezoekers uit Portugal en omringende landen en biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van deze muziekstijlen.

Rolling Loud Nederland vindt plaats op 30 juni en 1 juli. Het is dus goed mogelijk dat Travis Scott ook hier een show gaat geven. Later vandaag verwachten we meer informatie! Travis Scott was in 2019 voor het laatst in Nederland te zien. Toen stond de rapper op de affiches van Best Kept Secret en WOO HAH!

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDon't Let Daddy Know logo

VOLLEDIGE LINE-UP DON'T LET DADDY KNOW 2023 BEKEND...Op 4 maart 2023 staat de Ziggo Dome weer helemaal op z'n kop door een nieuwe...

bospop 2019

EERSTE NAMEN VOOR BOSPOP 2023 O.A. SIMPLY RED,... De eerste namen voor Bospop 2023 zijn een feit. Dit jaar kent Bospop weer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.