Kendrick Lamar en Travis Scott headliners van tweedaags Rolling Loud Rotterdam

Kendrick Lamar
Kendrick Lamar en Travis Scott headliners van tweedaags Rolling Loud Rotterdam
Door RobZ op 06 december 2022 - 13:35 1 De kogel is door de kerk! Het NRC bericht dat WOO HAH! x Rolling Loud omgedoopt wordt tot Rolling Loud Rotterdam. Het festival gaat plaatsvinden op 30 juni en 1 juli. Het wordt in en rond Ahoy gehouden. Headliners van Rolling Loud Rotterdam zijn Kendrick Lamar en Travis Scott. Het hiphopfestival wil met dagelijks zo’n 28 artiesten 40.000 bezoekers per festivaldag gaan trekken. Hiermee is Rolling Loud Rotterdam het grootste hiphopfestival van Nederland.

Aan 3voor12 laat de organisatie van Rolling Loud Rotterdam weten dat er een mainstage op het parkeerterrein van Ahoy gebouwd wordt. Hier moeten 40.000 mensen goed zicht hebben op de artiesten. Verder komen er twee podia in Ahoy. Het festival duurt tot middernacht, maar de headliner is om 22:30 klaar.

Camiel le Rutte, Projectmanager Festivals MOJO: “De samenwerking tussen WOO HAH! en Rolling Loud afgelopen jaar smaakte naar meer. Vandaar dat we dit jaar de stap zetten om met deze partner ons te gaan vestigen in Rotterdam. We hebben grote ambities op het gebied van live hiphop en Rotterdam is daarin de perfecte match. MOJO is al jaren kind aan huis bij Rotterdam Ahoy met North Sea Jazz en we kunnen niet wachten om dit terrein op een geheel nieuwe manier in te gaan zetten voor een hiphopfestival met de schaal en aantrekkingskracht van Rolling Loud.”

Kendrick Lamar is headliner van Rolling Loud Rotterdam op vrijdag 30 juni. Een dag later op 1 juli is Travis Scott de main act van het festival.

De kaartverkoop van Rolling Loud Rotterdam start zaterdag 10 december om 10:00 uur. Weekendtickets gaan over de digitale toonbank voor 199 euro per stuk. Er zijn ook diverse upgrades beschikbaar. Hier koop je tickets voor Rolling Loud Rotterdam. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Rolling Loud Rotterdam 2023
Tickets Rolling Loud Rotterdam 2023
Rolling Loud Rotterdam 2023 - Weekend
€ 199,00 - 599,00
Afrojacknieuws

TOMORROWLAND ONTHULT LINE-UP IN DIGITALE SHOW MET...Het programma van Tomorrowland wordt binnenkort bekendgemaakt tijdens een...

Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

ESNS KONDIGT NACHTPROGRAMMA AAN: ESNS@NIGHT MET O.A.... Voor het eerst sinds de oprichting in 1986 organiseert ESNS 3...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.