ESNS kondigt nachtprogramma aan: ESNS@Night met o.a. Gladde Paling, Posij en Buunshin

Sfeer concert ESNS 2018
ESNS kondigt nachtprogramma aan: ESNS@Night met o.a. Gladde Paling, Posij en Buunshin
Door PhaedraW op 06 december 2022 - 13:01 1 Voor het eerst sinds de oprichting in 1986 organiseert ESNS 3 nachtprogramma’s. Op donderdag, vrijdag en zaterdag, na afloop van Eurosonic en Noorderslag, verhuist het festival naar een aantal podia in de stad voor een nachtprogramma dat het podium geeft aan opkomende electronic acts.

Gelijk met deze aankondiging hebben ze ook acht acts aan het ESNS@night programma toegevoegd:Buunshin, Former, Fre4knc, Gladde Paling, Holly, IMANU, Intercity 106, Posij, The Caracal Project en Thys.

Een ticket voor het nachtprogramma is inbegrepen bij de reguliere tickets voor ESNS23, behalve op de zaterdag. Deze kun je los bestellen voor 15 euro (tickets)

Eerder was de line-up compleet gemaakt en vanaf vandaag staan ook de timetables online. Op de site van ESNS vind je de ESNS timetables.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefKendrick Lamar

KENDRICK LAMAR EN TRAVIS SCOTT HEADLINERS VAN...De kogel is door de kerk! Het NRC bericht dat WOO HAH! x Rolling Loud...

Mad Cool Festival 2022 logo

MAD COOL FESTIVAL IN SPANJE KOMT MET O.A. ROBBIE... Het Spaanse festival Mad Cool heeft onlangs een hele lading aan namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.