Parookaville bevestigt eerste nieuwe namen voor 2023 o.a. Hardwell en Steve Aoki

Hardwell news_groot
Parookaville bevestigt eerste nieuwe namen voor 2023 o.a. Hardwell en Steve Aoki
Door PhaedraW op 20 december 2022 - 11:59 1 Van 21 t/m 23 juli 2023 brengt Parookaville hun zevende editie weer naar Weeze Airport. Reeds heeft het festival de eerste namen bekend gemaakt voor de line-up waaronder ook de eerste paar headliners.

Op de vrijdag staat Steve Aoki op het programma als headliner. Zaterdags staan de Nederlandse Hardwell en Duitse Felix Jaehn op het podium en op zondag is Timmy Trumpet de headliner.

Verder staan Finch, Neelix, Stella Bossi, Hbz en David Puentez op het podium. Ook staan Da Tweekaz, Lari Luke, Marten Hørger, Headhunterz & Wildstylez, Lost Identity en Tujamo op de affiche.

ParookaVille is een Duits dancefestival dat sinds 2015 georganiseerd wordt op Airport Weeze bij Weeze. Het festival wordt ieder jaar in juli gehouden op een voormalige RAF-legerbasis op een gedeelte van dit vliegveld.

Tickets voor Parookaville zijn al in de verkoop gegaan: Koop hier tickets voor Parookaville 2023

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Eurosonic Noorderslag 2018 ESNS

GRATIS TE BEZOEKEN ESNS AIR TERUG MET O.A. MEROL,... ESNS Air keert in 2023 weer terug op de Grote Markt in het centrum van...

welcome to the village

KOMEND JAAR GEEN WELCOME TO THE VILLAGE FESTIVAL Er zal in 2023 geen editie van Welcome to the Village festival plaatsvinden....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.