London Calling kondigt eerste namen aan voor aankomende editie o.a. Ron Gallow, Deadletter en Trampolene

Deadletter
London Calling kondigt eerste namen aan voor aankomende editie o.a. Ron Gallow,...
Door PhaedraW op 09 januari 2023 - 10:11 1 Op 19 en 20 mei is London Calling weer te vinden op hun vaste plek in Paradiso! Voor deze 31e editie zijn de eerste bevestigingen naar buiten gekomen.

De eerste namen voor de line-up van London Calling 2023 zijn Blondshell, Joe Unknown, Shelf Lives, Trampolene en Enola Gay. Ook zullen Deadletter, Lael Neale, Enumclaw, Ron Gallo en Vlure het podium betreden!

Het popfestival, dat twee keer per jaar plaatsvindt in Paradiso, begon in 1992 als showcasefestival voor de nieuwste beloftes uit Groot-Brittannië. Tegenwoordig biedt London Calling aan nieuwe, spraakmakende alternatieve bands uit het de hele wereld een podium, als springplank naar clubs en festivals. Foster The People, Florence and the Machine, Blur, The Kooks en Editors hebben allemaal op dit podium gestaan, waarna ze allemaal bij het grote publiek zijn doorgebroken.

Tickets voor London Calling #1 zijn direct in de verkoop gegaan en kosten 44,50 euro.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Airbeat One

AIRBEAT ONE VOEGT O.A. CHARLOTTE DE WITTE EN...Het Duitse dance festival Airbeat One heeft onlangs de eerste namen bekend...

De Vrienden van Amstel Live news

DATUM SHOWS EN KAARTVERKOOP DE VRIENDEN VAN AMSTEL... De Vrienden van Amstel LIVE komt terug in januari 2024. 'De grootste Amstel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.