Airbeat One voegt o.a. Charlotte de Witte en Hardwell toe aan jubileum editie

Charlotte de Witte
Airbeat One voegt o.a. Charlotte de Witte en Hardwell toe aan jubileum editie
Door PhaedraW op 09 januari 2023 - 10:31 1 Het Duitse dance festival Airbeat One heeft onlangs de eerste namen bekend gemaakt voor de line-up, en hebben nu een rij nieuwe namen naar buiten gebracht. Van 12 t/m 16 juli 2023 viert het festival hun 20e jubileumeditie in het vertrouwde Neustadt-Glewe.

De line-up van de Mainstage wordt aangevuld door Charlotte de Witte, Dimitri Vegas & Like Mike, Fritz Kalkbrenner, Vini Vici en Hardwell. Op de Arena Stage zullen optredens zijn van Gestört aber GeiL en Kölsch. Verder zal Bassjackers een opwachting maken op de Terminal Stage.

Kaarten voor Airbeat One zijn al verkrijgbaar: Koop hier tickets voor Airbeat One 2023

Met vijf dagen lang vijf stages van muziek, kent Airbeat One Festival een welverdiende sterke reputatie en is sinds zijn plaatselijke beginjaren uitgegroeid tot een van de grootste Europese dance-festivals met bezoekers van overal op de wereld.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



oerrock

DI-RECT, UB40, GOLDBAND, DAVINA MICHELLE EN VEEL...Op 18, 19 en 20 mei vindt alweer de 22e editie plaats van het Oerrock...

London Calling

LONDON CALLING KONDIGT EERSTE NAMEN AAN VOOR... Op 19 en 20 mei is London Calling weer te vinden op hun vaste plek in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.