Di-Rect, UB40, Goldband, Davina Michelle en veel meer naar Oerrock Festival

review: Paaspop Schijndel 2017 - Vrijdag UB40
Di-Rect, UB40, Goldband, Davina Michelle en veel meer naar Oerrock Festival
Door PhaedraW op 09 januari 2023 - 10:51 1 Op 18, 19 en 20 mei vindt alweer de 22e editie plaats van het Oerrock Festival. Eergisteren, 7 januari, is de complete line-up bekendgemaakt voor Oerrock 2023.

De donderdag (Hemelvaartsdag) wordt verzorgd door UB40, Di-rect, Davina Michelle, Goldband, The Dirty Daddies, Son Mieux en Nielson. Ook zullen er nog optredens zijn van Flemming, Navarone, Sloper, The Vices, Paceshifters en DJ Fireking.

Op vrijdag zullen er optredens zijn van Chef’Special, Miss Montreal, Snelle & De lieve jongens band, The Hillbilly Moonshiners en Drukwerk. Verder zijn Jick Munro, Ramkot, Blazuh en Ch!pz ook aan de line-up toegevoegd.

Zaterdag staat in het teken van de tributes. A Vision of Elvis, Bryan Adams Tribute, In Your Honor, Katy Ellis, Martijn Fischer, Status Quotes, The Bruce Band, The Hillbilly Moonshiners en The Policed zullen je voorzien van tributes van o.a. Bruce Springsteen en Elvis.

Het Oerrock programma viel duidelijk in de smaak, want binnen 3 uur was het festival helemaal uitverkocht.

Oerrock biedt traditioneel een muzikale mix die iedere smaak bedient en wijkt daar voor de 22ste editie niet van af. “We houden bijna ieder jaar hetzelfde verhaal, maar de variatie van de line-up is de grote kracht van Oerrock. De formule spreekt een breed publiek aan, is er geen noodzaak tot veranderen,” vertelt festivalvoorzitter Sietze Boonstra.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ronnie Flex news

KINGDANCE FESTIVAL DIT JAAR TWEE DAGEN MET O.A....De aankomende editie van het Zwolse Kingdance Festival bestaat uit twee...

Airbeat One

AIRBEAT ONE VOEGT O.A. CHARLOTTE DE WITTE EN... Het Duitse dance festival Airbeat One heeft onlangs de eerste namen bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.