Exit festival kondigt meer dan 30 nieuwe namen aan o.a. Alesso, Sofi Tukker en Wu-Tang Clan

exit festival
Exit festival kondigt meer dan 30 nieuwe namen aan o.a. Alesso, Sofi Tukker en Wu-Tang...
Door tessamaria op 09 februari 2023 - 15:42 1 Het Servische EXIT festival heeft meer dan 30 nieuwe namen aan hun line-up toegevoegd. De 23ste editie van het festival vindt plaats van 6 t/m 9 juli in het eeuwenoude Petrovaradin Fort van Novi Sad. Eerder kondigde EXIT al aan dat onder andere The Prodigy, Skrillex en Viagra Boys het podium zullen betreden.

Zweedse dj Alesso treedt voor de eerste keer op in Novi Sad en zal ook meteen op de main stage te zien zijn. Verder komt ook het Amerikaanse duo Sofi Tukker voor het eerst naar het festival. Terugkerend naar het fort zijn de Belgische dj's Dimitri Vegas & Like Mike. Ook is het voor Chase & Status niet de eerste keer bij EXIT. Techhouse dj Claptone en dum'n'bass dj Charlie Tee zijn ook van de partij.

Daarnaast komt hiphop legende Wu-Tang Clan langs. Hun debuutalbum 'Enter the Wu-Tang (36 Chambers)' is een van de meest invloedrijke albums ooit en viert dit jaar haar 30ste verjaardag in de Servische stad. Het EXIT festival brengt dit jaar een ode aan hiphop met een speciale 50 Years of hip hop celebration.

Er reizen jaarlijks honderdduizenden bezoekers uit meer dan 100 landen naar Servië toe om het zomerfestival bij te wonen. Er is ook genoeg te zien want er zijn jaarlijks optredens van ruim 1000 artiesten op meer dan 40 stages en festival zones. Op onze Exit Festival 2023 vind je alle tot nu toe bevestigde artiesten.

Koop hier tickets voor het EXIT festival 2023. 4-dagen tickets zijn al in de verkoop gegaan en hier betaal je €125,- voor. De prijzen van verschillende pakketten lopen op tot €505,-. Op de website zijn ook camping tickets beschikbaar.



Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Grasnapolsky 2023

GRASNAPOLSKY MAAKT LINE-UP COMPLEET MET O.A. BLUAI,...Het jaarlijkse festival Grasnapolsky heeft 16 nieuwe namen aan hun programma...

Balaton Sound

40 NIEUWE NAMEN VOOR BALATON SOUND: O.A. CHARLOTTE... De organisatie van Balaton Sound heeft 40 nieuwe namen aangekondigd. Onder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.