Oranjepop Nijmegen maakt line-up bekend met o.a. WIES, Naaz en The Haunted Youth

review: Wies - 28/09 - TivoliVredenburg Wies
Oranjepop Nijmegen maakt line-up bekend met o.a. WIES, Naaz en The Haunted Youth
Door tessamaria op 20 februari 2023 - 10:05 1 Op Koningsdag, donderdag 27 april, vindt het festival Oranjepop weer plaats in Nijmegen. Ze trappen het festivalseizoen af in het Hunnerpark met een verzameling van internationale namen, opkomende bands, garagerock en lokale helden. De line-up voor de 2023 editie is nu bekend.

Op Koningsdag zullen de volgende acts naar Nijmegen komen: Bente, Bumble B. Boy, Fat Dog, The Haunted Youth, Latanya Albert, MYRA PILAR, Naaz, néomí, Opus Kink, Personal Trainer en WIES.

Sinds 1999 laat Oranjepop je elk jaar op Koningsdag kennismaken met de leukste en beste bands en acts uit het actuele Nederlandse en buitenlandse muziekaanbod. Bij het openluchtfestival zie je zowel grote publiekstrekkers als jong en opkomend talent.

De tickets voor het festival zijn al in de verkoop gegaan en kosten je slechts €10,-. Koop hier je tickets voor Oranjepop 2023 in het Hunnerpark in Nijmegen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Vunzige Deuntjes news

VUNZIGE DEUNTJES FESTIVAL KONDIGT EERSTE 10 NAMEN...Op zaterdag 8 juli vindt alweer de 10e editie van het Vunzige Deuntjes...

Sfeer Sziget natuur

ROTTERDAM BLUEGRASS FESTIVAL KOMT MET 14 NAMEN EN... Op 23, 24 en 25 juni zal het Rotterdam Bluegrass Festival weer plaatsvinden....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.