Nieuws: Trailerpop, Lowlands, 3voor12 Award e.a

Door Marz667 op 02 juli 2008 - 19:39 1 Wat een weer, op het Festivalinfo-hoofdkantoor smelten we bijna letterlijk van onze stoelen af. Emmers vol ijsklontjes, ventilatoren en een afbeeldingen van Rita Verdonk moeten momenteel voor wat verkoeling zorgen. Met ons laatste beetje energie hebben we evengoed voor jullie de krantenbak doorgespit, dit om het laatste nieuws te verzamelen!

Het volledige programma van Trailerpop is bekend. The Death Letters staat als winnaar van de Highschool Music Competition op Trailerpop 2008 en de talenten fivelastwords en Vegas For Millions zijn geselecteerd uit de ingezonden demo’s. Ook is bekend geworden dat Mezmerizm het zal aftrappen.

De line up van het Hiphop Kemp-festival in Tsjechië is uitgebreid met beatbox-koning Kenny Muhammad The Human Orchestra, Army Of The Pharaoahes, Outerspace, Reef The Lost Cauze en King Syze Nieuw dit jaar is de U.N.I.T.Y. B-Girl Stage met exclusief vrouwelijke artiesten als Roxanne Shante, Apani B, Bahamadia en Invincible .

Masters of Hardcore heeft een nieuwe locatie gevonden. Een locatie waar meer dan 15.000 hardcore liefhebbers in één grote hal hun passie kunnen delen. We hebben het hier over de TT-Hall Assen. De voorverkoop van deze unieke editie start aanstaande zaterdag 5 juli via Ticketservice.

Op donderdag 4 september wordt voor de vijfde keer de 3voor12 Award uitgereikt voor het beste Nederlandse album van de afgelopen 365 dagen. De eerste zes kanshebbers zijn inmiddels bekend. Het zijn: Voicst met A Tale of Two Devils (in 2005 wonnen ze de award met hun debuutalbum 11), Neonbelle met In A Cabin With Neonbelle (een project van singer-songwriter Pien Feith en toetsenist Jelte Heringa), The Bloody Honkies met The Gospel of The Bloody Honkies, GEM met New, Kubus & BangBang met Pie & Mash en Textures met Silhouettes.

Voor de vierde keer staan wetenschappers op Lowlands in de spotlights. Dit jaar kunnen we de volgende personen aantreffen op het festival: Prof. dr Eduard Bomhoff, Prof. dr. Michael Braungart, Prof. dr. P. de Knijf, Prof. dr. A. Heertje en Prof. dr. Ing. Dave Blank.

Voor Haldern zijn de laatste namen bekend geworden. Hier kunnen we o.a. Bernd Begemann, Gisbert zu Knyphausen, Jumbo Jet, Maximo Park en Mystery Jets aantreffen.

Naast de muzikale line-up is er dit jaar meer te gebeuren op het Dijkpop Festival. Op het festivalterrein staat namelijk een ware theatertent welke door Theatergroep Nieuw Lef omgetoverd wordt tot “Het peespaleis”. Zij noemen het de theatrale escortservice van Nederland.

Ontbreekt er iets, weet jij ook leuk nieuws? Dit (en andere feiten) kun je doorgeven via de submit.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefstoppenrokennews.gif28

DE EERSTE DAGEN ZONDER SIGARETTENROOKVol met nicotinepleisters, stiekem roken in de toiletten, elektrische...

eindhovennews.gif15

EINDHOVEN GEEFT ONS WEER SPEEDFEST Terwijl het seizoen van de zomerfestivals op volle toeren draait, is men in...

REACTIES

Avatar gekke_sandra
wo 02 jul 2008 23:52

gekke_sandra Duidelijk dat Voicst gaat winnen. ;)

 0
Avatar Obey-Your-Master
do 03 jul 2008 00:04

Obey-Your-Ma.. aah fuck dat! straks al die gabbertjes ook in Beilen rondlopen als ze naar MOH in assen gaan.. xD nja die datum ga ik ff op vakantie :P

 0
Avatar niesl2
do 03 jul 2008 13:13

niesl2 hmz, dit jaar niet echt iets boeiends in de LL University voor mij..

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.