Nieuwe namen Pukkelpop 2023: o.a. Froukje, Chase & Status en Nothing But Thieves

review: Froukje - 15/10 - AFAS Live Froukje
Nieuwe namen Pukkelpop 2023: o.a. Froukje, Chase & Status en Nothing But Thieves
Door sjoertb op 22 februari 2023 - 11:04 1 Er zijn nieuwe acts bekendgemaakt voor Pukkelpop 2023. Het Belgische festival krijgt er tien nieuwe namen bij.

Froukje is op vrijdag 18 augustus terug op Pukkelpop. Ook Brutus en M83 spelen die dag. Op de zaterdag zijn Chase & Status (dj-set), comedian/YouTuber en muzikant Joji, Nothing But Thieves, Nia en Two Shell, ook bekend als ‘’][‘’//(({o})) sSs}}{{ee__, te zien. Op zondag komen Beartooth en Zwangere Guy erbij.

Eerder werden al onder meer Angèle, The Killers, Florence + The Machine, Limp Bizkit, Amelie Lens, Bonobo, Bazart, Steve Lacy, Loyle Carner, girl in red, Anne-Marie bevestigd voor de aankomende editie van Pukkelpop. Volgende week worden nog meer nieuwe namen toegevoegd aan de line-up.

Pukkelpop is van donderdag 17 augustus tot en met zondag 20 augustus op de festivalweide van Kiewit in Hasselt. Tickets voor Pukkelpop 2023 zijn hier verkrijgbaar.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bevrijdingsfestival Groningen 2012

TOEGANG BEVRIJDINGSFESTIVAL GRONINGEN WEER GRATISOp 5 mei kun je Bevrijdingsfestival Groningen opnieuw gratis bezoeken. Vorig...

De Staat

DE STAAT, DE TOEGIFT, YOUNG FATHERS, MARATHON EN... Het programma van de aankomende editie van Best Kept Secret is aangevuld met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.