Tekashi 6ix9ine naar Freshtival Weekend 2023

6ix9ine Tekashi69
Tekashi 6ix9ine naar Freshtival Weekend 2023
Door sjoertb op 22 februari 2023 - 13:33 1 Tekashi 6ix9ine komt exclusief voor Freshtival Weekend naar Nederland, zo meldt de organisatie van het grootste dancefestival van Oost-Nederland.

De bekende rapper heeft ruim 7 miljard views op YouTube, meer dan 5 miljard streams op Spotify en samenwerkingen met Nicki Minaj, 50 Cent, Kanye West, Akon en meer. Tekashi 6ix9ine is één van de bekendste en meest besproken hiphop artiesten van de afgelopen 10 jaar. Met zijn regenbooghaar en vele tattoos valt hij erg op. Exclusief voor Freshtival komt de Amerikaan dit jaar op zaterdag 27 mei 2023 naar Nederland.

Ook Timmy Trumpet, Fedde Le Grand en Nicky Romero komen naar Enschede en namen als Blasterjaxx, Brennan Heart, La Fuente, Antoon, Broederliefde, Claude, Flemming, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam en Suzan & Freek zijn er te zien.

Op 26, 27 & 28 mei 2023 vindt Freshtival Weekend 2023 plaats in Enschede. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



De Jeugd van Tegenwoordig / Willie Wartaal

AMSTERDAM OPEN AIR TERUG IN JUNI MET O.A. CLAUDE,...Amsterdam Open Air is in juni terug met opnieuw een programmering dat een...

Bevrijdingsfestival

BABS, HEF, BANJI EN MEER NAAR BEVRIJDINGSFESTIVAL... Bevrijdingsfestival Nijmegen heeft de line-up bekendgemaakt. Het is een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.