Rock Zottegem 2023 onthult eerste 5 namen: o.a. Goldband en Zwangere Guy

review: Grasnapolsky 2022 Goldband
Rock Zottegem 2023 onthult eerste 5 namen: o.a. Goldband en Zwangere Guy
Door kimvanderzon op 09 maart 2023 - 11:01 1 Rock Zottegem 2023 maakt de eerste 5 namen bekend voor de 28ste editie van het festival.

Goldband, Soulfly en Wolfmother zullen een show geven op vrijdag 7 juli, een dag later kun je genieten van de optredens van Zwangere Guy en Two Door Cinema Club. De komende dagen zullen er meer namen aan de line-up toegevoegd worden.

Rock Zottegem is een jaarlijks festival voor pop en rockmuziek. Rock Zottegem 2023 wordt een XL-versie met een nieuwe editie van 'Rock Zottegem on sunday'. Vorig jaar waren Bazart, Triggerfinger, Joost, Texas, dEUS, Clouseau en De Kreuners aanwezig.

Het festival dat in 1994 voor het eerst kleinschalig begon op de markt in Zottegem, groeide elk jaar met meer bezoekers. Uiteindelijk was de groei groot genoeg om het event naar het terrein van de Bevegemse Vijvers te verhuizen. De laatste jaren haalt het festival veel bezoekers binnen, met maar liefst vijfentwintigduizend bezoekers per editie. Normaal gesproken duurt het festival twee dagen: vrijdag en zaterdag. Dit jaar net als in 2022 komt het festival met de XL-versie van de zondag.

De ticketverkoop start binnenkort via de website van het festival.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



538 logo nieuw

DAVINA MICHELLE, AFROJACK, CHEF'SPECIAL EN MEER OP...Radio 538 voegt maar liefst 15 namen toe aan de line-up van 538 Koningsdag:...

Nirwana Tuinfeest

LINE-UP NIRWANA TUINFEEST 2023 ROND MET O.A. FRANK... De line-up van Nirwana Tuinfeest 2023 is rond. Een nieuwe reeks namen is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.