Ludovico Einaudi, Herbie Hancock en meer maken line-up Gent Jazz 2023 compleet

review: Ludovico Einaudi - 09/07 - AFAS Live Ludovico Einaudi
Ludovico Einaudi, Herbie Hancock en meer maken line-up Gent Jazz 2023 compleet
Door tessamaria op 15 maart 2023 - 12:02 1 De alweer 22ste editie van het Gent Jazz Festival vindt plaats tussen woensdag 5 en zaterdag 15 juli in Gent. De festivalorganisatie heeft nog een reeks van 13 nieuwe namen aangekondigd. Eerder werd al bekendgemaakt dat onder andere Norah Jones, Joe Bonamassa en Gregory Porter te zien zijn in Gent. Het programma van Gent Jazz bestaat momenteel uit 25 acts.

De 13 nieuwe namen voor Gent Jazz 2023: Herbie Hancock, Nils Frahm, Ludovico Einaudi, Julian Lage Trio, Arooj Aftab, Lakecia Benjamin, Hooverphonic, Roland Van Campenhout, Jon Muq, MDCIII, Uma Chine, SPOOK en VENTILATEUR.

Sinds 2002 is het festival een plek waar jonge avonturiers, hippe vogels en beslagen muziekminnaars samenkomen. Jaarlijks wordt er in Gent podium geboden aan wereldsterren, onbekende parels en jonge talenten.

De ticketverkoop voor de nieuwe dagen (Nils Frahm, Ludovico Einaudi, Herbie Hancock) start op vrijdag 17 maart om 11:00 uur. Koop hier je tickets voor Gent Jazz Festival 2023. Aan een ticket ben je tussen de €42,39 en €92,39 kwijt. Tickets om de andere dagen van het festival te bezoeken zijn al wel in de verkoop gegaan en zijn ook verkrijgbaar via bovenstaande link.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Gent Jazz Festival 2023
Tickets Gent Jazz Festival 2023
Gent Jazz Festival 2023
Lollapaloozanieuws

MUMFORD AND SONS, MACKLEMORE, JASON DERULO EN MEER...Het programma van de aankomende editie van Lollapalooza Berlin is helemaal...

Pukkelpop 2023

19 NIEUWE NAMEN VOOR PUKKELPOP: O.A. OSEES, YOU ME... Pukkelpop had al een mooie line-up te pakken met de komst van onder meer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.