Mumford and Sons, Macklemore, Jason Derulo en meer naar Lollapalooza Berlin

Mumford & Sons
Mumford and Sons, Macklemore, Jason Derulo en meer naar Lollapalooza Berlin
Door sjoertb op 15 maart 2023 - 12:11 1 Het programma van de aankomende editie van Lollapalooza Berlin is helemaal compleet. De laatste toevoegingen zijn Mumford and Sons, Macklemore, Jason Derulo, Ava Max, The Blaze, Lil Yachty, Sam Fender, Mimi Webb, Chase Atlantic en Lauren Spencer Smith.

Eerder was al bekend dat onder meer David Guetta, Zara Larsson, Lost Frequencies, Imagine Dragons, Aurora, Rina Sawayama, KSHMR, SDP, Alexander Marcus en Mother Mother zullen optreden op het Duitse festival.

Op 9 en 10 september 2023 worden het Olympiastadion en Olympiapark in Berlijn weer omgetoverd tot het Lollapalooza festivalterrein. In 2015 kwam het van oorsprong Amerikaaanse festival voor het eerst naar Europa. Sinds 2018 wordt het festival in het Olympiapark, naast het nationaal stadion gehouden.

Tickets voor Lollapalooza Berlin 2023 zijn hier verkrijgbaar.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Lollapalooza Berlin 2023
Tickets Lollapalooza Berlin 2023
Lollapalooza Berlin 2023
Blues Peer

TRIGGERFINGER, THE WATERBOYS, WALTER TROUT EN MEER... Blues Peer is er ook helemaal klaar voor. Het programma is zo goed als rond...

Gent Jazz

LUDOVICO EINAUDI, HERBIE HANCOCK EN MEER MAKEN... De alweer 22ste editie van het Gent Jazz Festival vindt plaats tussen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.